Reward Agency täytti 2 vuotta ja laajensi Aasiaan

Reward Agency ja Hong Kongiin rekisteröity Berean Limited allekirjoittivat yhteistyösopimuksen alkukeväästä 2017. Yhteistyö mahdollistaa Reward Agencyn toiminnan laajentamisen Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. Lukuisat asiakkaamme hakevat kasvua etenkin Aasiassa, joten myös meidän on luonnollista kasvattaa omia toimintojamme nimenomaan siellä. Aasiassa ja Tyynenmeren alueella toimivien suomalaisten yritysten lisäksi kasvua haetaan jatkossa myös paikallisilta markkinoilta.

Berean Limitedin toimipiste on Filippiinien pääkaupunki Manilassa, josta käsin voi helposti palvella yritysten tarpeita etenkin Kaakkois-Aasiassa, mutta myös laajemmin muualla APAC:ssa. Yhtiön on perustanut Ville Kämppi, jolla on useiden vuosien kokemus konsulttina, liiketoiminnan kehittäjänä ja diplomaattina. Ville on asunut ja työskennellyt vuosia Aasiassa ja tuo mukanaan asiakaslähtöistä konsultointiosaamista mm. Merceriltä, Stanton Chaselta ja Finprosta. Viimeiset kolme vuotta Ville teki diplomaatin uraa Ulkoministeriössä, jossa hän ehti hankkia kannuksia mm. Brysselistä ja Shanghaista. Veri veti kuitenkin takaisin konsultointiin.

Taaperoikäinen Reward Agency täytti 2 vuotta huhtikuussa 2017. Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille fantastisista ensimmäisistä vuosista. Liiketoiminta on ollut vakaalla pohjalla ja vahvassa kasvussa alusta lähtien, mikä ei olisi mahdollista ilman teitä!

Samuli

Kirjoittaja: Samuli Sistonen
Samuli on Reward Agencyn perustaja ja omistaja.
Made in Redland