Reward Agency Oy:n nettikaupan tilaus- ja toimitusehdot

Näitä yleisiä tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan Reward Agency Oy:n ja sen asiakkaiden välillä internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Asiakkaan tulee olla yli täysi-ikäinen luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö.

Asiakkaan rekisteröityminen ja tilaus tapahtuu täyttämällä rekisteröinti- ja tilauslomake nettisivuilla. Asiakas vahvistaa, että annetut tiedot ovat oikein ja täydellisiä. Lähettäessään tilauksen asiakas vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu tilausajankohtana voimassaoleviin sopimusehtoihin.

Ostosopimus syntyy, kun Reward Agency Oy on vahvistanut asiakkaan tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Ohjeellinen tilauksen käsittelyaika on yleensä 1-3 työpäivää. Reward Agency Oy varaa oikeuden olla hyväksymättä henkilöä tai yritystä asiakkaaksi sekä oikeuden hylätä tai muuttaa tehtyä tilausta.

Tilatun tuotteen hinta on aina palvelun sivulla tilaushetkenä näkyvä hinta. Lasku toimitetaan erikseen tilauksen toimituksen jälkeen.

Yritysasiakkaiden tilausperuutukset ja palautukset sovitaan tapauskohtaisesti hyvän kauppatavan ja kauppalainsäädännön mukaisesti. Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä ilmoittamalla peruutuksesta suullisesti tai kirjallisesti 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei ole voimassa minkään digitaalisen sisällön kohdalla, jota ei ole toimitettu aineellisen välineen avulla (esim. julkaisut, jotka ladataan tai välitetään suorana internetin välityksellä).

Reward Agency ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Reward Agency Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostitse tai kotisivuilla. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että asiakkaan tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 1.1.2016 lukien.

Made in Redland