Tiimi

Reward Agency

Reward Agency on keväällä 2015 perustettu suorituksen johtamisen ja palkitsemisen osaava, kokenut, riippumaton ja luotettava konsulttitoimisto. Autamme asiakkaitamme suoritusten ja tulosten parantamisessa. Räätälöidyt, asiakaslähtöiset ratkaisut perustuvat monipuoliseen osaamiseen, kokemukseen ja vankkaan näkemykseen siitä, mitä on hyvä johtaminen ja palkitseminen.

Samuli Sistonen, perustaja & toimitusjohtaja

Samulilla on yli 20 vuoden monipuolinen, kansainvälinen kokemus johtamisesta, henkilöstöjohtamisen kehittämisestä ja suorituksen johtamisen ja palkitsemisen konsultoinnista. Vuosien varrella hän on työskentellyt mm. Mercer Suomen toimitusjohtajana ja Hay Group Suomen maajohtajana sekä konsulttina Deloittella ja PwC:llä. Tapiola-ryhmässä Samuli vastasi rekrytoinnista, henkilöstösuunnittelusta ja palkitsemisesta vuosituhannen alussa.

Vuosien varrella Samuli on tukenut satoja yrityksiä liiketoiminnan tulosten parantamisessa suorituksen ja osaamisen johtamisen ja palkitsemisen kehittämisen kautta. Asiakkaat ovat edustaneet eri toimialoja ja vaihdelleet globaaleista pörssiyhtiöistä keskisuuriin ja pieniin kasvuyrityksiin niin Suomessa kuin ulkomailla. Asiakkaiden puolella vastinpareina toimivat tyypillisesti yritysten omistajat, hallitukset, johtoryhmät ja henkilöstöhallinnon ammattilaiset.

Samuli on kirjoittanut kaksi kirjaa suorituksen johtamisesta ja palkitsemisesta. Paranna tuloksia ja palkitse julkaistiin Talentumin toimesta vuonna 2008. Vuosina 2010-2011 Samuli toimi Boardmanin hallitusten ja johdon palkitseminen -työryhmän puheenjohtajana. Ainutlaatuisen ryhmän yhteistyön tuloksena syntyi Johdon palkitseminen -kirja syksyllä 2011.

Samuli on suorittanut valtiotieteen maisterin tutkinnon Helsingin Yliopistossa vuonna 1999 pääaineenaan kansantaloustiede ja sivuaineina matematiikka ja tilastotiede. Kauppatieteen maisterin tutkinnon hän suoritti Helsingin Kauppakorkeakoulussa vuonna 2008 pääaineenaan organisaatiot ja johtaminen ja sivuaineena laskentatoimi.

Ville Kämppi, partneri

Ville Kämppi liittyi Reward Agencyn tiimiin keväällä 2017. Ville on osakas ja osallistuu asiakasprojekteihin Kanadan Albertasta käsin, jossa asuu perheineen.

Villellä on yli kymmenen vuoden kansainvälinen kokemus konsultoinnista, liiketoiminnan kehittämisestä ja diplomatiasta. Ville on asunut ja työskennellyt vuosia ulkomailla ja tuo mukanaan asiakaslähtöistä konsultointiosaamista mm. Merceriltä, Stanton Chaselta ja Finprosta. Diplomaatin uralla Ville ehti palvella mm. Suomen Brysselin ja Shanghain edustustoissa ennen paluutaan konsultoinnin pariin.

Ville on opiskellut Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Hong Kongissa, pääaineena kansantaloustiede ja sivuaineena tilastotiede ja ekonometria. Kansainvälisen koulutuksensa ja yhteyksiensä kautta Reward Agencyn liiketoiminnan laajentaminen ja konsultointi ulkomailla on luonnollinen jatke uralle.

Made in Redland